Anotace: .....taky nic moc
Sny se občas plní tak doufej, taky jsem měla chvíli, kdy jsem je pokládala za hloupý, ale smazat je, tak by mi moc chyběly.
24.07.2006 21:02:00 | grázlík
Až k té poslední sloce jsem se cítil hravě ... pak jak jsi chtěla snít a ještě jako bonus vedle sebe cítit někoho, tak se to skříplo ...ke snění nikoho nepotřebuješ a když už s někým jsi, tak k čemu snění ...:)))leda by jsi byla čarodějka a snivec ...:)
16.07.2006 13:39:00 | Pablitofracek