Láska co ztrácí se ...
Anotace: ...Hmm to asi taky známe fšichni ...
Jemné lístky květin
a chmýří pampelišek
střípky zamilovaného světa
a vůně našich vyhaslých snů ...
To je mé bohatství
Den stínů
Bezesná noc
volám Tě volám
lásko na pomoc
Přičaruj úsměv
na naše tváře
a otevři naší lásky snář
Vrať mi do náruče kouzlo Tvé bytosti
Do uší dotek Tvého hlasu
Na řasy modré z nebe
a po kapsách ať si zas naději nesu ...
Přečteno 1088x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)