Ukonči výstup a nastup, otevírám se
Já si tě zaleju
miluju
když tvé tělo do mě roste
Na hruď si tě naleju
vítej v domě
stálý hoste
Jako odhodlaný válečník
si tebou ozdobím tváře
Mé city už nechodí na nočník
nepovažuj mě za lháře
Skalpel, prosím!
Lásko?
Jsem otevřený...
Komentáře (3)
Komentujících (3)