Osamělý poutník
Anotace: Takhle si možná člověk občas přijde, že je prostě ,,sám"...
Lásku nezná, nemiluje,
Putuje stále dál a dál,
sám se sebou spokojený,
nemá nic, co by si přál.
Kráčí světem bez starostí,
nestará se, co bude zítra,
nemá starost o bydlení,
či dožije-li se jitra.
Lásku, tu dávno nehledá,
jeho city leží ladem,
kdesi v hloubi jeho srdce,
pod tlustým pevným obalem.
Kolem něho pusto, prázdno,
srdce z ledu, city nemá,
o ostatní nejenví zájem,
soustrast se též vytratila.
Do bot mu teče,
protivítr na cestě fouká,
jemu to je ovšem jedno,
že se ho nikdo nezastane.
Komentáře (0)