Jsi pryč...?
Anotace: Smutné když siuvědomíte že ten komu jste věřili Vás oklamal:(...
Vědět že Tvé oči nelhaly
poznat Tvou duši černou
to jen hvězdy zase padaly
a tys využil dívku kdysi věrnou
Rozplynul ses jak dým z cigaret
jak duha když déšť ustal
tak proč chci znovu uslyšet
tu pohádku cos mi šeptal?
Komentáře (1)
Komentujících (1)