Anotace: Asi jsem někde dostal úpal, protože jsem zase dostal chuť na básnění. Tak snad se bude líbit
Má úcta a poklona Tobě básníku,
a za ty krásné metafory vřelý dík,
je v Tobě talent nevídané hloubky
a taky vím, že budeš druhý Karel Kryl.
Zůstáváš skromný, i když tak překrásně zpíváš,
čaruješ s kytarou a slovům dáváš znít,
a po Tvých písničkách, co nedávno pro mne zněly,
je mi Jirko opravdu líp.
14.07.2006 14:51:00 | Beáta
...asi vypadlo e ...ze závěje :-)
Moc hezká, citlivá básnička...asi citlivého autora...to nebude úpal...to budou geny ;-)
12.07.2006 13:53:00 | no
Nechat se pohladit červánkem
a myslet
na něhu...
do moře hodit talisman
jak smutek
ze břehu...
Nechat si uzrát pěkně
pomalu
svítání...
Schoulit se v náruči
plné
milování...
Sevřít tu lásku
do dlaní
a nepustit...
Naději tvořit zpíváním,
nepřestat
snít...
Zahojit duši
popraskanou
bolestí...
A věřit
ve štěstí...
:o)
poezie je v básni tvé
ukrytá...
baba se klaní...
víc už neříká...
12.07.2006 13:43:00 | Cecilka
hltal jsem to od začátku do konce, toliko obrazů jsem viděl a představoval si i svoje vlastní, díky za prožitek z básně a za tu neskonale úžasnou krátkou linku
12.07.2006 12:37:00 | Pavel Kotrba