Co teď s tím
Anotace: Někdy si člověk uvědomí některé věci pozdě...
Má duše celá ze skla
tak hluboko teď klesla
a rozbila se na tvém prahu,
rozbila se o podlahu.
Mé srdce celé z papíru
teď dostalo se do víru
a točí se a točí
a mizí mi z očí.
Mou duši jako zrcadlo
právě teďka napadlo,
že odraz tvůj je černý stín.
Co teď s tím? Co teď už s tím.
Komentáře (2)
Komentujících (2)