Stráž
Anotace: čestná i ta nečestná...
Chci držet stráž nad řekou Tvých snů
a stříhám metr těch zbývajících dnů,
až zase vidět Tě budu moci
a dotýkat se Tvého těla v noci,
když hvězdy vyjdou, měsíc svítí,
pak dotknu se Tě tou kouzelnou nití.
Zlatou nití ze skříně,
my koupeme se ve víně.
To víno z láhve značky Levná
odkapává na Tvá prsa pevná,
já chci je líbat,
chci je sát
a pak i s Tebou umírat.
Komentáře (0)