Anotace: rád bych kdyby ti to zpříjemnilo krásné letní dny
Děkuji Ti za krásný komentář - básničku, líbila se mi a potěšila. Přeji Ti příjemný den.
18.07.2006 09:24:00 | mamina
Díky za tvůj dotek něžný...
vánek chladný, hladící...
takový dar nebývá běžný,
proto jím plním sklenici
a po douškách ho vychutnávám
jako víno nejdražší...
všemi smysly, jak to mám ráda...
(potom emoce "odnáší"...)
:o)))
Nádherná básenka před víkendem...
14.07.2006 12:39:00 | Cecilka