Ráno
Anotace: Jen taková rýmovačka.
Když ráno vstávám,
Snídani si dávám
Myslím a strádám,
Když Tě nevídám.
Srdce mě bolí,
Cukr je solí,
Můj život stojí,
Za pár ran holí.
Snad poznáme své blouznění,
Horké a chladné soužení,
Kdy noc přikrývá sblížení,
A nastává souznění.
Jen v objetí Tvého těla,
Kdy noc překrývají těla,
Má duše říci by chtěla,
Jsi moje jen, celičká celá.
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)