Zakázaná láska
Zákázaná láska? To je tragédie!
jen bolavou rozkoš může dát
smutek do srdce se vpije
a nevyhraje, kdo má rád
Myšlenky na něj či na ní
jsou katem tvým
svědomí tě haní
a ty se chceš vzdát po dobrým
Ty skládáš všechny zbraně
ale tvé tělo nahé zůstává
stojíc přímo proti ráně
ten druhý zas vše dostává
Kdo ví, možná žil si právě pro ty chvíle
i když sis srdce poranil
uznej, že vážně bylo ti mile
když jsi se tomu podvolil
A že pláč ti jen zbyl?
No tak se hned nelekej!
Někdo kdo měl tě rád, tu byl
a jiných příjde habaděj..
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, modrá...
Komentáře (0)