Jsou krásné věci..
Anotace: Jsou krásné věci, když jsi se mnou.
Jsou věci krásné
a jsou věci zlé.
Jsou věci snadné
a někdy nemožné.
Náhoda je štěstí
a štěstí je okamžik.
A na mě ze zdi,
kříčí jen můj křik.
V myšlenkách se toulám,
ruku v ruce s Tvojí duší.
Choulím se a koukám,
a srdce moje buší.
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)