Anotace: už se sebou nenecham tak zametet,dej mi pokoj!
hej tak to je uplne skvele... ja to znam.. akorat sem nebyla ta podvedena, ale ta ktera s tim klukem podvedla. ale takto sem uz taky dopadla! Vis, cim se ridim?!? Jednou jedinou radou, kterou sem dostala od kamosky, je to uz davno a ta kamoska uz neni, ale rekla mi asi 2 hodiny pred tim nez odesla jednu vetu, kterou nikdy nezapomenu a budu se ji ridit dokud budu moct: Za vsechno vzdycky muze chlap!!! Kvuli cemu myslis, ze sou zenske strhane a kvuli cemu myslis, ze pachaji sebevrazdy??? Kvuli chlapum... A pak mi poslala smsku, tak jak ja...
14.07.2006 11:27:00 | dolfik131313