Ten dávný příběh rád posloucháš
A přitom ho tak dobře znáš
Zbytky štěstí nespočítáš
Tak pojď už je čas
Tak proč odcházíš zas??
Chci pro tebe modré z nebe krást
Celý život je přece těžká slast
V uších mi stále dokola zní Tvůj hlas
Hlídače snů toužím zmást
Na protihráče nastavím past…..
…..láska přece nemizí v nás…
Kačenko, moc děkuju za komentáře:o) vím, že si ke mně občas chodíš číst:o) Já se taky snažím, ale občas vůbec nestíhám...slibuju, že si k tobě ale ráda zajdu popřemýšlet o životě:o))měj se zatím krásně, papa Sunny