Moje můzo z deště
Když básník ztrácí svou jedinou můzu
začíná tvořit jeho smutná část
Po čele mu teče pot a cítí hrůzu
Brečí, touží, začíná se třást
Umírající láska z druhé strany
Bolí milujícího vraždivě
Topí se vprostřed vany
a mumlá si plačtivě
Proč Ty mě nemáš ráda
když já Ti dala celý svět
Ještě poškrábej mi záda
A pověz mi pár vět
Moje můza toužící už umírá
naivnost se stříbří dál
Budoucnost s Tebou se mi zavírá
Už ticho a vzpomínky spal!
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, ewon, Dívka s perlami ve vlasech
Komentáře (0)