Ptám se...
Anotace: Třeba někdo odpoví
Snad každý večer když usínám,
Stojedna otázek v hlavě mám:
S kým svádí city mé věčné boje?
Proč stále pláčete, oči moje?
V uších když zazní mi sladká píseň,
Proč budí v duši stesk, v srdci tíseň?
Proč stačí ucítit známou vůni,
a bolest utápím v hloubce tůní?
Semknout rty a srdce uzavřít na zámek,
Očí chopí se tma, duše sen,
Hlas kdesi uvnitř má sice pár poznámek,
Noc bolest uhlídá, však až přijde den...?
Komentáře (1)
Komentujících (1)