Mámení
Mámení
Láska pro mě není,
láska je jen pro ty, co v ní věří.
Ale ano, jsou to oči a hlavně rty.
brána do ráje a dvířka do pekel, kdy končí všechny sny.
Už ani nevím kolikrát,
musím já sám sebe se ptát.
„Proč jsi?“
Komentáře (3)
Komentujících (3)