Chci se odpoutat....
Už jen svíčka bez knotu,
připomíná mi tvou lásku a mou tesknotu.....
Náš sen rozplývající se v lesklém oku
se slzou opouští tiše linoucí se slanou stoku,
pryč s pohádkou pro děti,
která konči hořkou příchutí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)