Dej mi světlo
Obklopuje mě hustá temnota
je to jen iluze, klam
vždyť já to už znám
hluboce ve svém nitru vím
že temnotu Tvou porazím
otevři oči a uzříš světlo
skutečnost, kterou zachytíš
natahni ruku a dotkni se mé
Tvá temnota teď dusí mě
jsem květina a potřebuji slunce
jsi mého štěstí strůjce
tak dej mi světlo...
Komentáře (2)
Komentujících (2)