kopretinka bílá
Anotace: nemám ráda deprese
Jsem kopretinka bílá v osamělém poli
krčím se k zemi, stonek mě bolí
lístečky já mám opadané
Tys zapomněl mě zalévat
našel sis růži s voňavou kůží
té budeš své písně hrát
já tu jen tiše budu stát
a sluníčko mě bude něžně hřát
Komentáře (2)
Komentujících (2)