Anotace: báječný pocit
neslyším a necítím v této básní, že by se zrodila láska, o tom tady ani slovo vácné a příhodné nepadlo.
16.07.2006 17:18:00 | Jarky
na tebe si dám pozor je to docela pěkná poezie (líbila by se možná Eponě - to je autorka zde, možná byste mohly spolu něco prohodit)
16.07.2006 17:15:00 | Pavel Kotrba