STŮJ
Anotace: tak se zastav a ještě neodcházej........scházíš mi
zase tě strácím,
pryč je úsměv tvůj.
do vzpomínek se vracím,
chci z plných plic křičet ,,STŮJ!''.
na chvíli se otočíš
a dlaní zamáváš.
bolí pohled do očí,
když se s mými setkáváš.
slza mi padá z pod zavřených víček,
chci vrátit zpátky čas.
máš k mému srdci klíček,
nechci,aby ten plamínek zhas.
duše se chvěla,
když v náručí jsi mě držel pevně.
láska tam s námi byla
a zůstává dál,ve mě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)