Chladnej víkend
Anotace: Lítost je svinská věc
Poslouchám předpověď počasí:
O víkendu bude prej chladno
V sobotu našel jsem
Doma dost chladnej dopis
V něm psala jsi
Že nemáš mě už ráda
V neděli jsi našla
Docela chladnej dopis
V něm píšu
Že ztratil jsem tebe
Že ztratil jsem všechno
Pak jsi mě našla
Už docela chladnýho
A křičela s že
Je ti to líto
A dál jsi hrách na stěnu házela
Komentáře (1)
Komentujících (1)