Rezignace
Anotace: naděje, co umřela poslední
Ptám se slunce,zda je správné
v srdci Tebe mít
ptám se hvězd, co svítí jasně
zda můžu jen snít
stále do prázdna se ptám
odpovědi ale - té se nedočkám
Pravdu měls, žijeme pro život
nežijem pro lásku
pro tvář jen z obrázku
nežijem v oblacích
žijeme na zemi
nechci Tě milovat pro naději
a tak tedy sbohem...
Komentáře (1)
Komentujících (1)