Anotace: věnované někomu, kdo se o tom nikdy nedozví. Možná mu někdy dám tohle dílko přečíst, ale nikdy mu neřeknu, že je pro něho....
Krátké ale jak prosté. Píšu podobně - někdy.
Divadlo jsem nikdy nechtěl hrát, co se týče
tvé charakteristiky na úvod. Máš dobrý texty, protože
to jsou texty na bázi skupiny Chinasky.
14.01.2007 12:30:00 | jehlaspichlas
víš,co?...já bych tam dala nějaké trochu hlubší zrýmování...ne jen tak obyč...třeba jsi ten, koho snad nikdy nesvedu...
chápeš mě?;)...
ale za tu čokoládu jsi mě přinutila dát 100%...
22.10.2006 09:48:00 | Lizzzie