Nechte mě hrát
Anotace: Chceš zahraju Ti symfonii, pak poznáš lásko jestli žiji, budu Ti hrát noc celou. Chceš zahraju Ti jako cvrček, zpívat Ti píseň bude krček, že chtěla bych být s Tebou.
Nechte mě hrát, alespoň chvíli,
si s loukou květů na motýly.
Nechte mě hrát, alespoň chvíli,
nenuťte slunce spát.
Nechte mě hrát, alespoň chvíli,
noci jsou černé a dny bílý,
Nechte mě hrát, alespoň chvíli,
chci se zas chvíli smát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)