Mořské vzplanutí
Anotace: letošní léto u moře
Potápím se a lovím tu nejkrásnější mušli ze dna,
Slaná voda smívá moje tělo z toho šíleného vedra,
Sůl si hraje s mými vlasy jež spálilo horké léto,
A to pírko se vzpomínkami v loňský rok vzlétlo,
Mizím ve vlnách a nechávám se unášet kde je proud,
A plynu v dálce a v myšlenkách nechávám mysl plout,
Loudám se v řasách a hledám splín minulé lásky,
Tak kde jsi už mám od sluníčka opálené z tebe vrásky,
Komentáře (0)