TY VÍŠ PRO KOHO..!!
Anotace: je o zklamání jednim člověkem, který v mém životě sehrál důležitou roli...
už ani nevnímám
zda bdím či sním,
když tě zase potkám,
nejsi sama, ale s Ním.
snad jsi takhle šťastná,
tvá láska byla mastná,
proč jsi mě vodila za nos -
což chtělas mě jen na noc?
protržená Blána tvého infantilismu,
vždy, když rozsvítím a vidím tmu...
máš to co jsi chtěla -
žít si volně jak letící střela,
zdá se to být skvost -
tvá duševní Panenskost.
Komentáře (5)
Komentujících (5)