Anotace: Rána jak se to veme, v srdci jak díra po granátu a nebo ta slunečná, jestli to dobře chápu. A pak taky ta do stolu, že už je toho dost, že člověk stěží si v bolu, najde radost. Utíkám a běžím, že bude líp věřím.
krásné, jen mi moc důvěrně známé. Snažím se tomu bránit, je to však silnější než já
25.07.2006 21:40:00 | mamina
Vidím, že jsem se posledně pěkně překlepla. ;-) A ta tvoje básnička o křídlech je mnohem lepší, já jsem se jen trošku neohrabaně snažila ze sebne dostat své pocity...
20.07.2006 13:50:00 | ona
a zřejmě je to i správná cesta...
19.07.2006 07:08:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd