Namalovat si život...to vůbec není špatný nápad ;-)))
Mně můj profesor češtiny napsal do telegramu, když jsem se vdávala:,,Žijte život, jako báseň a ať se vám to rýmuje ..." jo...namalovat...a ať to ladí...to je taky dost dobrý ;-)))
19.07.2006 14:22:00 | no
to je nádherné malování
takhle i já kreslím svoje přání
se mnou život taky trochu šprýmuje
ale je tu jeden, co mě doopravdy miluje
jen...nebude žádný happyend
děkuji za krásný komentář
19.07.2006 13:57:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Umíš malovat...
inkoustem sněhobílým
čistý cit darovat...
a dlaně
pohladily
v tuto chvíli...
:o))
19.07.2006 12:19:00 | Cecilka