Nebe a peklo
Vznáším se v oblacích,
nebe křižují blesky
a dávají mi pocítit svůj žár.
Křídla už nevydrží,
řítím se k zemi
do ohnivé propasti.
Chladná hlína obklopí mou duši,
tak prázdnou a nevyslyšenou.
Prší a já taji.
Přečteno 431x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Noc17, Tacca, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)