S NĚHOU POMNĚNEK TIŠÍŠ MŮJ PLÁČ
Anotace: Hodně osobní báseň...
V proudu tvých domněnek
jen mlčky křičím
držíc se záchraného kruhu
dosáhnu břehu.
Přece
Ve zlatých pískách
čeká nás vysvobození
a vlnky moře
smáčí tvé objetí.
Slova pak přestanou být třeba...
Komentáře (2)
Komentujících (2)