Čas růží
Anotace: .........Láska a růže....tak krásná a zraňující zároveň.....
Přišel čas,kdy kvetou růže
čas velikých zázraků
Kdy každý co chce,tolik může
vzlétnout třeba i do mraků
Přišel čas ohnivých květů
co mají trnitý stvol
Chtějí říct celému světu
jak chutná láska a bol
Přišel čas trnitých bolů
které láska přináší
Vzpomínek na chvíle spolu
které čas neodnáší
Tak vezmi lásku svou
za ruku jí vem
A jděte ve dvou
projít celou zem
Tam poznáte zas
jak žít krásné je
Svět je plný krás
když kvete naděje
Komentáře (2)
Komentujících (2)