Anotace: Vzkaz pro Iluvatara, aby věděl, že na světě není chladnější osoby. A já znám lepší....a stačí třeba jeden.....
Jsou tam silné, ale i slabé momenty, asi tak půl na půl. Některé ty verše se mi vážně moc líbí - nejspíš bych to trochu proškrtala, ale neznám tu prvotní myšlenku, s níž jsi to začala psát, takže si to přečtu ještě jednou a třeba změním názor...:-)
20.07.2006 18:41:00 | Gina Rocca