Miláčku podívej...
Anotace: Je tak krásné, když má někdo rád a je milován...avšak všeho s mírou...
otoč se, miláčku
jsi má slunečnice
přesazená brzy z rána
v květináči v ložnici
jsem tvým sluncem
povídal jsi
stojíš tiše odvrácen
miláčku, co ti je
tělo máš jak v jednom ohni
omlouvám se nevidím
květináč prokletý
dej mi ruku
pujdem spolu
najít volné pole slunné
kde naše láska pokvete
Komentáře (7)
Komentujících (7)