pobláznění-chvilkové bo už nafurt?!?
Anotace: pořád mě to nepřešlo.. pořád jeden a ten samý... a ta láska je čím dál tím větší...
Není tu místo pro tebe,
páč pak by pro tebe nebyla cesta do nebe.
Je težké na tebe nemyslet,
ale své rozhodnutí nechci si to rozmyslet.
Trápíme se oba moc a moc,
při našem psaní nespím celou noc.
Sny naše jsou pak mizerné,
ale aspoň jsou o tobě.
Má jedinná útěcha jsi ty,
ale tak proč pro jinou tu jsi?
Nestíhám to řešit, je toho moc,
a to i přes to, že je noc.
- Tichá, kdy všichni lidi spí a nemyslí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)