Podoby lásky
Anotace: .......Kolik má vlastně láska podob a tváří..........
Často trápí mě otázka
odpověd však stále neznám
Kolik podob mívá láska
zdalipak je všechny poznám
Někdy je jak pohádka
která dobrý konec má
Jindy jako přihrádka
v které zlo se ukrývá
Jednou je jak pokušení
které v sobě vášeň skrývá
Odevzdání,ponížení
i tohle tvář lásky bývá
Erotika,smyslnost
to bývají lásky vnady
Nevěra a žárlivost
zase lásky protiklady
Z lásky někdy člověk šílí
duši svou má na kusy
Nepozná však,kdy se mýlí
lásky stisk ho zadusí
Avšak láska,to je přeci
spousta něhy,krásný cit
Co v žilách dává krvi téci
bez lásky se nedá žít
Komentáře (1)
Komentujících (1)