Anotace: musím se vypsat básničkou, páč toto nikdy doopravdy neudělám...
Láska a chtění josu ruku v ruce svázaní, nejhorší věc, jest hlavou přemýšlet. Hlava nikdy neřekne, co srdce napoví..
13.09.2006 11:45:00 | Gabriel17
píšeš drsně, co víc dodat... slang je super, ale v romantických básničkách to je zvláštní... hodně zvláštní :)
30.07.2006 21:34:00 | Agnesita
tak to neřešte a dejte t dohromady...třeba to vyjde třeba ne a nikdo se to nemusí dozvědět..jinak se asi utrápíš jak koukám:)
22.07.2006 15:30:00 | Jats