Tajemství
Anotace: Z neš'tastné lásky...
Víš, co je nešťastná láska?
To je když jsi sám
a hlava ti praská.
Víš, co je cit?
To je když jsi sám
a jen s ní chceš být.
A víš, co je věrnost?
A víš, co je milovat?!
To je jen s jednou být
a jedné lásku slibovat.
Ty nemáš ani ponětí
o životě, smrti ani početí.
Jen jedna láska za život
ti dá, co žádná jiná,
a sebere ti všechno!
Jen jedna – tak to bývá.
A ty jsi Ta a ty to víš,
jen mi slib, že nikomu to nepovíš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)