Anotace: je to zklamání, ale bohužel pro něj! Nechápu ho, jak může milovat zrovna mě!
Opět nádherná. Nebudeš tak zlá, když tě někdo dokáže milovat. Přemýšlej o tom.
Azazen
09.06.2008 11:53:00 | Azazen
Vidíš a já, i přesto, že jsem taky neuvěřitelná potvora, můžu dělt co chci a stejně ve mně přátelé vždycky probudí tu opačnous tranu. Nech s ejimi vést. Přáteli, jsou víc, než jen lidé a umí kouzlit.
07.09.2006 17:46:00 | Aaliyan
Tuhle básničku jsem si "musela" zkopírovat přesně vystihuje něco co jsme si zažila.-)
22.07.2006 09:34:00 | Brenda Monique