Mlha
Anotace: toužim po Tobě...;o)
Pohlaď mě, polaskej
tak, jako kdysi,
opět ten otazník
nad námi visí.
Mizíš mi v mlze,
tak rozsviť si mlhovky,
chybíš mi tuze,
já naříkám z pohovky.
Spadnul ti plíšek
s vyrytým jménem,
buď stále můj smíšek,
strasti si berem...
Dotkni se tváře,
teď přilož i ústa,
tváříš se staře,
ta mlha je hustá...
Propleť mi jazyk,
vše se mnou se točí,
v zádech mám mrazík
a jiskřičky v očích.
Ztěžkla má víčka
touhou a vášní,
už dohoří svíčka
samotou zvláštní...
Komentáře (0)