Proč pláčeš ?
Anotace: ....Láska není vždycky jenom o štěstí.......
Proč pláčeš má milá
to Ti nesluší
Tvář svou nastav slunci
ať slzy osuší
Proč pláčeš má milá
to se nedělá
Rozhlédni se kolem
a buď veselá
Proč pláčeš má milá
k čemu je ten žal
Nikdo tady není
kdo by za to stál
Proč pláčeš má milá
jen se podívej
Jak je život krásný
tak se usmívej
Proč pláčeš má milá
že Tě nechal být
Copak jiné nevidíš
které můžeš mít
Tak neplač má milá
byl to jen zlý sen
Co se z ránem vytratil
z Tvojí duše ven
Komentáře (1)
Komentujících (1)