nesmělec (ruská ruleta)
Anotace: o tý chvilce než střelíme, jen cvakem naprázdno nebo jednou ranou ztratíme rozum?
cpu náhodu do komory
poctivě jednu vostrou
a čekám
koukám do čar,
co mám po rukách
než je tuží tisknu na papír
do svejch vlastních map
vlastně nevim proč
kvůli naději
že v nich něco najdu
kvůli tomu,
že si třeba porozumím
ve svejch rovnoběžkách
sedím nad tím skroucenym papírem
s černejma dlaněma viníků
a bojím se tu na něco šáhnout
bojím se, že ten papír složím do obálky
s tvojí adresou
s pistolí u spánku
zkusím štěstí
Komentáře (2)
Komentujících (2)