Anotace: no co maj spolecnyho ? to se dovite na konci pribehu:) komentare pls... p.s. je to zase jedna z tech smutnejch...
vyznění není špatné, ale vadí mi že v textu občas chybí interpunkční znamínka (především čárky) a někdy jsou ve verších slova poněkud na víc na úkor rytmu. Taky některé rýmy jsou poněkud banální, ale tomuhle "obvinění" se nevyhne občas asi nikdo.
24.07.2006 20:24:00 | hajena
hezke ......,ale zkus nekdy napsat neco veselejsiho,jinak fakt moc pekny
24.07.2006 18:17:00 | janulinulinka