KILL ME!!!
KILL ME! Jak to krásně zní…
KILL ME! Zvony rozezní
KILL ME! Před tím než jdu spát
KILL ME! Mám Tě k smrti rád…
KILL ME! Když dál se jít nedá
KILL ME! Východisko nemá
KILL ME! Sladce vypusť z úst
KILL ME! Začíná lásky půst…
KILL ME! Múzo nespoutaná
KILL ME! Krátká lásko pravá
KILL ME! Vílo z nočních snů
KILL ME! Mé světlo šedých dnů
KILL ME! Zas a znovu – prosím
KILL ME! Když Ti lásku nosím
KILL ME! V krásách nebeských
KILL ME! V rovinách pozemských…
KILL ME! Ve vší počestnosti
KILL ME! Něžně, jen tak z radosti
KILL ME! Chci Tvé srdce hostit
I LOVE YOU! Stále! – na věčnosti..!
Přečteno 508x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)