Opuštěná
Anotace: ...obsah vyplývá z názvu
Na lavičce v parku krásná dívenka sedí,
na milence,co jdou kolem, smutně, hořce hledí.
Také tu tak chodívali, měli se moc rádi,
potom postavil si hlavu, krásnou dívku zradil.
A jednoho dne přišlo životní drama:
narostlo jí bříško - kočárek vozí sama.
Komentáře (2)
Komentujících (2)