Žebrák
Anotace: dumání nad mužem
Ještě stojíš nedaleko, civíš do neznáma.
Připadám si jako žebrák, bez Tebe, tak sama.
Marně zkouším nahlédnout do toho Tvýho světa.
Připadám si jako žebrák, s Tebou a bez Tebe, ta léta.
Žes tu ještě se mnou, máš to u mě v plusu.
Připadám si jako žebrák, dej mi radši pusu.
A za tu mou rozpačitost měla bych se stydět.
Připadám si jako žebrák, chtěla bych Tě vidět.
Komentáře (0)