Kouzlo osobnosti
Anotace: je to jen na tobě...
Dívej se kolem spadla všechna zář,
Všude v ní vidím tvojí jemnou tvář,
Kolem se tříští a padá lesklý třpyt,
Ten co je v tvých očích hluboko skryt,
Záda mi smívá hebké kapky deště,
Chci s tebou být dnes v noci ještě,
Horké rty jahodové barvy mi líbej,
Moje srdíčko mi navždy už hlídej…
Komentáře (0)