Miluji
Anotace: Miluji...a milovat budu...
Miluju slzy.
Jejich třpyt, když tančí v uličkách řas,
jejich dotek stékající ke rtům,
co vyčkávají …
Miluju samotu.
Její hlas, když doznívá v tichu,
její nicota, co mě pohltí
se vším a s ničím …
Miluju ticho.
Co pohladí, a neodejde beze slova,
probouzí mě a uspává
a neopouští…
Miluju Tebe.
Když pláčeš štěstím ze života,
když jsi sám a toužíš mě obejmout,
když mlčíš
díky polibkům …
Komentáře (1)
Komentujících (1)