Anotace: ..
Čarokrásná... vážně...
pusu by poslat zasloužila... :o*
Taky jsem křehkou spící lásku
už několikrát uviděla...
vzpomínám si... snad je to dávno,
kdy zvolna jsem ji přikrývala,
z pěstičky malé svoji ruku
opatrně uvolňovala...
a potom ještě... druhá malá...
na čelo jsem jí pusu dala...
už mnohokrát jsem spící lásku
myšlenkou svojí objímala...
:o)
15.11.2006 18:47:00 | Cecilka
v zamyšlení, tiše
tobě se ukláním
před krásou tvé duše
zjevené vyznáním
10.08.2006 22:10:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
nádhera...
10.08.2006 22:10:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Jsem hrozně rád, že se vám básnička líbí.
Musím se přiznat. Já osobně ji považuji za to nejlepší, co jsem kdy napsal.
Podařilo se mi, do ní dát úplně vše. Stav mé mysli, mého srdce, mojí duše,
sama sebe.
Děkuji.
27.07.2006 13:41:00 | kouzelníček